Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resor till Fuji ( tanka )



reser i sinnet,


till Fuji; hämtar kraft, mod-


allvar i skönhet;


körsbärsträden blommar jämt-


de vill ge det vackraste




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-28 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran