Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till ResenärGenomLivet för värdefulla tips; älskar snö...


tänkte på snö

snön har inte
kommit än;

den väntar,

att höstens
vila är över,

och

all kraft
har sugits
i jorden,

tagits till
vara;

..hör snöns
tysta musik,

andas dess
vita kyla,

som skyddar
och värmer
som täcke;

och den lyser!

jag längtar...

..sedan älskar

jag

snön,

när den

kommer!!






Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-28 18:41



Bookmark and Share


  Lilla Bambun
Så otroligt vackert och nästan försiktigt... Jag älskar också snön, speciellt den första.
2012-08-30

  Daniela I
Underbar längtar själv lite efter snön :)
2012-08-28

  ResenärGenomLivet VIP
Allt har sin tjusning...och det gäller att hitta det goda i allt, för det finns...
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran