Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen till Pamir

Trött
av att inte gå

blind
av att aldrig
sluta se


Solen i öknen
är stark

och till Världens tak
är det långt

för den
som kryper
mellan oaserna




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-08-28 20:44



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
bra? det här är poesi av högsta klass det är makalöst!
2012-10-24

  Maria Zena Viklund
du fångar allt, i orden känslan tack
2012-10-24

    ej medlem längre
Riktigt, riktigt bra
2012-08-28

    Ken Cassel
Bra Peter! :)
2012-08-28

    ej medlem längre
Som livets tunga steg ibland. Jag tycker om dina ord.
2012-08-28

  Ingela Svenson VIP
Och hägringarnas skepp tar inte upp passagere!
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP