Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skräpkväll


sent i augusti

sent i augusti
det känns
i fötterna

fukten i stövlarnna
blir kylslagen

trampar på metall
kyler värre då

värmen försvann
kanske finns den
nånstans

men jag vill
inte leta

sågade en
kubikmeter ved

för att värma
fötterna i vinter

isregnet
kommer snart

det blir kallare
trots den gröna färgen




Fri vers av tom boreland
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-28 22:43

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  HelenaW
Huga huga... va kallt det lät..
2012-09-10

  Blåbäret
verkligen skräp...att frysa redan i augusti

2012-08-29

  vera gade VIP
halminlägg? har torghandlarna fortfarande halmtofflor över läderstövlarna nuförtiden?
2012-08-29

  anits VIP
Ja, hösten och kylan kommer
allt närmare
2012-08-29

  Cris
Javisst kyler det på nu...
2012-08-29

  Ingela Svenson VIP
Jo du, nu är tungsinnets tid, och kanske klarhetens!
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland