Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hungriga paraplyet

I natt
stod paraplyet
på lur i rumvrån

med öppet gap
för att fånga drömmarna


På morgonen
var det tomt

men det kurrade belåtet
från skaftets
buktande inre




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-08-29 08:57



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Friskt
2012-08-30

    ej medlem längre
Du lurar mig att skratta...både åt det jag läser och det som finns mellan raderna.
2012-08-29

  ResenärGenomLivet VIP
Rolig läsning...ger mej ett glatt leende...
2012-08-29

  Lena Själsöga Keijser
ja
dina ögon andas
klarljus
2012-08-29

  Ingela Svenson VIP
Omvänt mot John Blunds då, hans anses ju vara drömmarnas upphov!;=) Snyggt och mättat!
2012-08-29

    JO:82
Fint skrivet
2012-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP