Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det löper ett sår genom tiden

En reva genom åren

det var alldeles nyss
och för en evighet sedan

du smekte min kind
med tillit i din hand
dina frågor brann av lust och iver
och solen fanns i din röst


det löper ett sår
droppar av blod



Nästan osynlig är du nu

som granit utanpå
med ett barn inuti


Det ligger en sorg
som ett hölje av mörker
över åren

ett svek
och en skuld som ett hav
utan stränder


Det finns en otillräcklig kärlek som aldrig kan bli hel

























Fri vers av bittemi VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-14 09:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag har mött det här exakt.
2012-10-02

  Linda CH VIP
Tungt och oerhört vackert! Sorgen känns oundvikligen.
2012-09-18

  Anya VIP
En djup text om otillräcklig kärlek. Texten är berörande och stark. Bra!!!
2012-09-15

  Änglaögon
Jättefin blev texten, berörande vackert i sorgfyllda rader, gillar!
2012-09-14

    ej medlem längre
kraftfull, och väldigt berörande text...
2012-09-14

  Ljusletaren
Hoppas att detta variga och ömma sår kan hela och blekna lite.
En gång så möts ni åter
/kram
2012-09-14

    ej medlem längre
Rader som berör mitt hjärta ...

vacker i sitt vemod, sin sorg ...
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP