Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skogssaknad

skogsdoften och mossan,

som glänser i olika

nyanser och färger;

fåglarnas läten i skogen,

nära och fjärran;

de stora och små

träden, skogskullar
och ljumma stenar;

skogsstjärnan som
lyser;

spillkråkan med sin

röda hjässa och sin

gälla röst för skogens

saknad-

skogens trumvirvel;

spillkråkan spiller

på min saknad




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-29 15:10



Bookmark and Share


  HelenaW
Vackert skrivet om den älskade skogen, vacker bild..
2012-08-29

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint om skogen...ser och hör det framför mej...vill ut...
2012-08-29

    ej medlem längre
Tycker om din fina dikt om skogen!

"skogens trumvirvel;

spillkråkan spiller

på min saknad"



2012-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran