Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tycker om dig men kan inte få dig

Kan inte berätta för dig
Hur mycket jag tycker om dig
Det skulle bli så himla fel om jag
berättar det för dig

Om jag berättar så
kan allting förändras
emellan oss två

Så jag behåller min hemlighet inom mig
Det är jobbigt att gå runt och inte berätta för dig
Så nu talar jag om den för dig

Jag tycker om dig
Men jag kan inte få dig
För jag vet att du
Inte känner likadant för mig
Som jag känner för dig
Jag tänker på dig hela tiden
Känslan att jag är glad hela tiden
Vill ha dig
Vill bli din

När vi är tillsammans
då känns allting bra
När vi inte ses är min värld upp och ner
Allt jag vill är att leva mitt liv tillsammans med dig
Fast jag vet djupt inom mig att min dröm
aldrig kommer att bli verklighet

Så jag behåller min hemlighet inom mig
Det är jobbigt att gå runt och inte berätta för dig
Så nu talar jag om den för dig

Jag tycker om dig
Men jag kan inte få dig
För jag vet att du
Inte känner likadant för mig
Som jag känner för dig
Jag tänker på dig hela tiden
Känslan att jag är glad hela tiden
Vill ha dig
Vill bli din


Tycker om dig men kan inte få dig








Bunden vers av Lill Limpan
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-30 11:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
jobbigt - du kan inte vara helt säkert på att känslorna är obesvarade om du inte framför dina känslor, og får ett svar:)
2012-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Lill Limpan
Lill Limpan