Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du=total lycka

Kan drömmar slå in
Ja!
För jag lever min dröm tillsammans med dig.

Kärlek att få hålla din hand och vara din kärlek




Bunden vers av Lill Limpan
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-16 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lill Limpan
Lill Limpan