Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det gjorde ont i hjärtat att lämna dig

Jag kommer aldrig dig glömma
Du kommer aldrig att försvinna
För du sitter fastklistrad på min näthinna




Fri vers av Lill Limpan
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-02 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lill Limpan
Lill Limpan