Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är du liksom

Sitta still är inte så lätt
När det känns som du har en torktumlare i ditt huvud
Som går i ett.

En duracell kanin är du
Som kör på tills ditt batteri tar slut

Då blir du trött å helt slut.
Då får du sätta batteriet på laddning å vila en stund.

Fast vila är inte riktigt din grej
Du blir rastlös å pillar alltid på med nån grej.

Du trummar i bordet
eller
stampar med din fot
och tjattrar på
att vara tyst är du inte så bra på.

Men det är du liksom
Går inte att ändra på


Folk runt omkring förstår ej
Det syns ju inte på dig

Du har en diagnos som ibland ställer till problem

Koncentration
Impulsivitet
Svårt att sitta still

Men det är du liksom
Går inte att ändra på
Det är du liksom
Och jag gillar dig

Alltid händer det nått

Har du Adhd!

A- Det- Har- Du






Bunden vers av Lill Limpan
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-28 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lill Limpan
Lill Limpan