Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det eviga kretsloppet... att bryta samsara, och bli fri...


samsara ( tanka )



bryta samsara;


bli fri från villfarelser,


av med lidande;


eget ansvar, självtillit-


individuell strävan




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 388 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-30 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran