Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara lycklig när det är tufft..


Lycka tar man (Dialog med mig själv)

Jag har ofta tänkt på att finna lyckan!
Men trots mycket sökande och stor förvirring.

Så går det dåligt men ändå bra!
För utan erfarenheten av misslyckande.

Skulle jag nog inte veta vad jag sökte.
Det vet jag inte än, men tror mig veta vad jag inte vill ha.

Ett steg framåt och mycket smärta på vägen,
Dialog, är för mig en viktig del av livet!

Här är jag anonym då ingen bild finns av mig här på sidan
Men offentlig med allt det andra som känslor, tankar och namn

Samtidigt som, min fantasi får uttryck!
Man kan säga det har gjort mig gott att skriva av mig som en vän sa till mig när han upptäckte att jag fanns här!

Svårigheten är inte att vara ärlig mot mig själv.
Det är snarare det att öppna sig helt i en dialog med sig själv!
Kanske i ett omedvete terapeftiskt syfte, men det var det inte när jag började här,
Då var det min villja att få säga det jag ej sagt innan.

Nystart på livet som fortfarande kan gå åt pippan..
Men det vill jag inte och då är det bara min styrka och ork som ställer agendan.

Känsligheten bär jag med mig framöver och mycket possitivt har min tid dom här tre sista månaderna varit, men också min värsta tid, allt i livet har nog ett syfte, det gäller att upptäcka det, ofta gör man inte det, isolering själsligt eller fysiskt gör att man har möjligheten att se, jag försöker, synd bara att det tar sån tid att sortera tankarna.

Kärlek, sorg och mycket nya känslor jag ej viste fanns i mig.
Att villja dö varannan dag, leva nästa dag, mycket förvirrande, men nyttigt och min lösning är att sluta ljuga för mig själv och mina närstående, sluta fly och ta alla konsekvenser och leva vidare, det går, också utan stöd, men visst man får resa sig flera gånger, men varje gång är den en gång mindre, eller en mer och alla är olika..

Låta livet ha sin gång, ta emot, acceptera och aldrig stanna upp..
Alla prossima.. Nex Time




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Federico Romano
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-30 20:50



Bookmark and Share


  Federico Romano
Jag vill erkänna att jag aldrig läste Poesi i undomen, då det var tvång i Italien att läsa dom tunga poeterna, jag fattade inget, men nu läser jag och försöker ta in vad som skrivs..
2012-08-30

  Federico Romano
Det är en dialog med mig själv, kanske fick jag ut något, det känns rätt, men visst blottar jag mig, det är nog det jag behövde..
2012-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano