Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eolit

jag har inte valt det men
i mig väljs det varje dag
i det väljs jag varje dag
i det sväljs jag och allt mer
av mina uttryck hyckleri och sken
uthälls jag till kött och ben
till hög och svag till tyst till
tom till slut

sköljs jag ut.




Övriga genrer av Katasterismi
Läst 481 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-08-30 22:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag upplever dikten som kraftfull i sitt uttryck, i sin ton.
2012-12-20

  kerstin skriver VIP
en häftig text att läsa!
2012-09-08

    Billy Andersson
Ursäkta min förra comment, jag blev lite carried away. Tycker om denhär, TYCKER OM ^^
2012-09-08

  cilax VIP
spontana formationer, avlagringar i djupen. Som Cthulhu
Gillar mycket din text
2012-09-03

    Billy Andersson
F#ck yeah!
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Katasterismi
Katasterismi