Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003


Utan titel

här är de orörbara kornens tid
de som bränner genom pilgrimsvita sulor
i alla väderstreck är sand det enda öknen vilar på
mjuka dyner där skolösa sjunker
i bön om storm att blåsa liv i den spända gryningen
att blåsa det närmare som dagen ska göra synligt och blått




Övriga genrer av Katasterismi
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-12-28 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katasterismi
Katasterismi