Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2011 och tidigare


DNA

det står att jag ska bli människa
det står att min kropp ska bli liv
hus för en himmel
värd eld och luft
står det i blivandekoden
vad meningen är
jag ska bli människa




Övriga genrer av Katasterismi
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-05 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katasterismi
Katasterismi