Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003


Bekymmerslöshet

i somliga ljus är min kropp ett barns
mina händer är lätta och små
bröstkorgen häver sig snabbt
och mjukt
runt varma lugna lungor
i somliga ljus är revben
genomskinliga vita och tunna
de fångar ljuset bakom
och färgar det blått
jag lyser försiktigt
bröstkorgen häver sig snabbt och mjukt
mina händer hittar lugn
mellan spröda saltstoder
i hjärtbenets grop




Övriga genrer av Katasterismi
Läst 117 gånger
Publicerad 2020-12-28 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katasterismi
Katasterismi