Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2011 och tidigare


Hosianna

i vissa är livet så rotat att grenarna
tidigt växer sig för långa för att
få plats
vissa växer och blir så långa
att de ser allas hårbottnar men livet
tränger ändå ut sitt lövverk genom
deras munnar händer kön och öron
vart de är går avlövas liv
och de lämnar efter sig en
väg
av gröna blad som
om någon höll på att bereda väg




Fri vers av Katasterismi
Läst 125 gånger
Publicerad 2020-12-05 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katasterismi
Katasterismi