Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003


Förkyld i Occitanien

här växer marken full av spjut och nyponrosor
buskarnas rötter letar varandra
överväldigade av starkt frömjöl
handlar det om att finna svalka
där vitklädda skepnader visar stranden
som ständigt översköljs av inledningar
de lovar räddning och evighet
stöder sönderstuckna ben och fötter
ned på knä
att döpas i salt och sol




Övriga genrer av Katasterismi
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-12-28 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katasterismi
Katasterismi