Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MATEMATISK ROMANTIK.

plus minus noll
gånger alla gånger vi aldrig delat någonting
Vår kärlek var som ett axiom
trots oacceptans utifrån & faktumet att den verkligen bevisades
Vem har sagt att logik är det enda rätta?

-jag har en teori
Två figurer i ett rum
geometriskt förälskade
Passritade cirklar utanför - av dom som aldrig visste
till fingerformade hjärtan inuti - av dom som alltid visste

svaren kommer alltid lättare
med facit i hand

& X är alltid en..
För mitt humör upphöjt till 2
fanns bara i du & jag tillsammans

Aldrig några bråk.
Du ställde alltid upp.

Jag kommer alltid att sakna x sakna
(här + där)n .n är alltid avståndet mellan allt

Ekvationer av situationer
primkänslor ur praktiska teorier
& vi kommer alltid att vara jättelikamed

Men ett slut kunde vi väl ha räknat ut?




Fri vers av Karl Saxell
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-30 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Saxell
Karl Saxell