Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
words come easily, like music....


do say: dear!

Oh!!

Ow!!

Play:

"Dim, run, mix, buy;

pay, add, act, fit,

fix, hit, wax, see,

run, aim, ail, age,

mop, dry, let, air,

row, jar, wag, jam!"

Do say:

"Dear!!!!"


Do dance
next
time?!

-to
longer
verbs,
perhaps?!

Please!?

Promise!!

Yes!!!!




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-31 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran