Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tittar ut genom fönstret


Det regnar

Det regnar
jag kan se varje droppe
mjukt falla mot marken

diagonala sträck ritas i luftrummet

Mjukt trummande mot ytor


längtan att kliva ut
bli ett med regnet




Fri vers av Maiah VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-31 09:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härliga rader som berör!
2012-09-04

  ResenärGenomLivet VIP
Du målar fint med orden...längtar ut i regnet nu...
2012-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP