Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regnets plan(haiku)

regnar beslutsamt


stora droppar möter mark;


vad har regn för plan?




Bunden vers (Haiku) av Tarantaran
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-31 10:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja om man det visste...men regnet behövs, så det är tur att det regnar ibland.
2012-08-31

  Lilla Bambun
Jag älskar haiku dikter men har aldrig skrivit någon själv... Har inte vågat försöka.
Superfint!
2012-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran