Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt faller!

allt faller ner;

..regnet,

..löven;

..solen jämt-

till och med
månen,
trots att
den är full!

..stjärnor
och
meteoriter
faller

och brinner
till stoft;

...men då
kan du
önska!!

att ingen
mera skulle
fälla tårar

för sorg




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-31 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran