Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev om göken, 2012


gökens galande i juninatten, och om kaffegök litet

gökens galande
i juninatten,

varnar rivaler
av alla sorter:

här är jag!!

här är mitt bo,
min fru!!

medan våra
barn får god
vård, hos er!!

och vi;

vi bara njuter!!!

och ni,som
tar en kaffegök:

ni slipper bli
gökdårade!!

men då ska den
helst tas
på fastande
mage-

så dårskapen
säkert ska
hålla sig
borta




Fri vers av Tarantaran
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-01 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran