Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svetten rinner ner ifrån pannan


För jag har blivit varm av solens varma strålar

där jag sitter på verandan

Så jag sitter där och tittar ut på skog och natur

och ser en massa vilda djur

Och hela världen är så full av liv


Vi tar en promenad hunden och jag

Och husses hund blir så himla otroligt glad

denna solskensdag

Ja, och han bara älskar att jaga när man kastar en pinne

Och ibland så försöker jag att lura honom

Men det går inte

För min hund har ett sjätte sinne av sin natur

Och det är ju tur

För livet leker och vi lika så

Hunden går före

För han vet precis vart vi ska gå

då vi hamnar nere vid stranden där vi tar oss ett

litet dopp

Ett litet bad

Jag badar inte så länge för jag börjar frysa så

om min kropp

Men husses hund badar längre

För han tycker att hela livet är på topp

denna solskensdag


Efter ett par timmar går vi så sakta hem igen för matte

har visst lagat till maten

Middagen

Och då måste vi bara vara hemma före klockan fem

För annars så får vi ingen mat

Och mat måste vi ju alla äta för att kunna må

riktigt bra...

Svetten rinner ner ifrån pannan, denna solskensdag!

Ken Cassel
1/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-01 00:19



Bookmark and Share


  anits VIP
En fin text om en vacker
solskensdag
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel