Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara en kyss till ( choka )

bara en kyss till,

du hade lovat ge mig-

bara en till kram;

glömde ödet bort att ge;

bara en dans till,

väntat på den så länge:

att känna din hud

på min kind, mina läppar;

var bara en dröm,

vår dans i drömmens rike;

dansar i min dröm,

har din kropp nära min hud;

drömmer den ofta-

tröttnar aldrig på vår dans:

får njuta av dig;

älskar min härliga dröm-

glömmer aldrig vår kärlek




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-01 12:48



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
I det som var
länge i en lever
kvar, puls har som
tar... Förstår Dig
fullt ut... Väl
beskrivet...

2012-09-01

  Lilla Bambun
Gud, så vackert! "Bara en kram till glömde ödet bort att ge"
*mållös*
2012-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran