Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hycklaren


Jag är en loser
har nog alltid varit det
men rak i ryggen
det är nog jag
förutom när kappan vänds efter vinden
när jag säljer mig här och nu
men visst fan är jag trogen
jag står för dessa orden
men ord är ju ord
och lite prat är ju bara lite prat
och dessa fina känslor
precis dessa du har här för mig
fan kanske de råkar ändra sig
vem bär då på sanning
vem äger lögnen




Fri vers av Marvin
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-01 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin