Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ocean




Har varit så nära
att erkänna allt
vara mig själv
och låta allt rinna ut

det var så nära
att jag drunknade
i mina oceaner
brann upp
i mina lågor

och det finns ingen som vet
vem jag är
ingen vet
att utan storm och raseri
är jag ingen
jag är ingen
utan kaos

och förr var jag ren
utan kunskap
utan historia
jag var så glad
nästan overklig

så nu tänker jag ofta
att jag ska bli som då

men oceanerna eroderar
vad lågorna lär mig









Fri vers av Mamut
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-02 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mamut
Mamut