Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallas Det Att Leva Kanske?




Du
har ett ansvar

även bland
oförstående

missbedömare

Alltid
detta vakande
tämjande

av

din egna
reaktion

Kallas det att
leva

kanske?




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2012-09-01 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP