Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara att ta till att glömma bort det tråkiga vädret


för en liten stund

Ett litet tag

För det tråkiga vädret gör ju ändå inte den endaste

människa glad

Så låt oss prata om någonting annat istället


Det tråkiga är bara att jag inte riktigt vet vad

vi kan prata om

För det enda som jag kan komma på är att den här

sommaren i år

har varit allting annat än bra

Smått katastrofal

I alla fall i mina ögon sett

Och jag har fått höra att isbergen vid nordpolen

smälter som aldrig förr

Smälter som om de vore gjorda av choklad

Och det är människornas fel

Vi människor med våra koldioxid utsläpp

varenda eviga dag

Så inte så konstigt då att det kanske är rubbningar

i atmosfären

som ger oss de mest konstiga sommar

och vintrar nu för tiden

De som inte alls var så här ojämna och skumma

när jag själv var liten...

Ken Cassel
2/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-02 01:24



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
vi såg inte det som inte var bra när vi var små
vi levde i barndomens härliga dagar
där allt var ett enda långt äventyr.
bra tankar du tar upp
2012-09-03

  ResenärGenomLivet VIP
Glöm det som är...skriv som du skulle vilja att det va...
2012-09-02

  Rise Little One
allting var perfekt när vi var små Ken :)
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel