Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVTRYCK OCH GUDS NÄRVARO




I den vackra trädgården lyste löven gula
jorden kändes varm
och himmelen aldrig så nära

Tänkte på båten som sakta kluckade mot strand
och mitt glas av drömmar
som står där i det omålade fönstret

Katten jamade och försvann upp ett träd
och vinden sa
att nu var det dags att gå in igen
i det igenmurade rummet

för ute i det fria en längre stund
gör friheten till en börda

Så är livet
bland andra människor




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-09-02 13:58



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Stark, tycker mycket om denna.
Bokmärker.
2012-09-07

  aol
ja vi är alla bland alla och ibland söker man sej inåt, bra skrftat Anders och fint dessutom,
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP