Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett årtag bort

vilar på årorna...

hör storlommens
sorgliga läte,
som ekar över
sjön-och känner
på känslan den
väcker...

sitter i farfars
gröna ögonsten-
litet gråare i
skymningljuset-
som skogen och de
högsta träden
mot kvällshimlen;

tar ett årtag..

bävern slår med
svansen mot
vattnet framför
båten;

det tar en
kort stund att
förstå, att
våra vägar
korsats;

vilar på årorna..

tystnad..

båten jag
alltet..

i vattnets
blick,

i evighetens
blinkning






Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 167 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-02 16:41



Bookmark and Share


  Lilla Bambun
Så rogivande, vackert och fängslande på ett skönt sätt. Känslan sprider sig i kroppen!
2012-09-02

  ResenärGenomLivet VIP
Fastnade för "i evighetens blinkning"...så mycket skönt som hinner hända under den blinkningen...och evigheten som är evig...vad kan inte hända då...?
2012-09-02

    ej medlem längre
Med fingertoppskänsla målar du naturpoesi för mina ögon....jag njuter och säger Tack!
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran