Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konstpaus; eg. avslut med fördröjning i tillåten fortsättning (eventuellt)


för ont

 

ska nog ta en paus

 

vara tvärsförs eller bara släppa
iväg det som känns jobbigt

 

ska nog ta en paus

 

vara nonchalant eller bara dräpa
dina ursäkter som känns jobbiga

 

ska nog ta en paus

 

spara på krutet eller vara skäppan
som tippar över för en blink

 

för mycket

 

 

för trycket att spela över
söver
bedövar tilltron att sno sig en till

 

dröm
när du redan tvinnat dem både
fram och baklänges
och knytit knopar om dig själv och din värld

 

i nät i kassar i slutna rum i redan stängd klausuls korridor
igenbommad

 

 

havsbris bortom horisont
front mot front för

och emot

 

(inte var det mitt 'mot')

 

 

ska nog ta en paus

 

bevara slutet eller bara släppa
för det gör för ont

 

 

det gör för ont

 

(att se framtiden an)

 

när min närvaro behöver
beredas plats med
en ursäkt

 

för att livet är som det är

 

 

hallå
jag är här
inte där

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-02 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri