Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är klart att jag älskar dig!


Och varför skulle jag inte göra det

Jag tycker ju att du är en helt underbar och vacker tjej

För det är ju du som uppfyller alla mina drömmar

i de minsta av sömmar

Ja, så jag tycker att du är helt okej

Älskar dig!


Det är klart att det är dig som jag älskar och håller av

Så vad du nu än gör

Lämna inte mig ensam på ett öppet hav

Så, så länge du bara älskar mig, så har jag inga andra

större krav...

Hi Hi Hi


Ja, det är klart att jag älskar dig

Skulle bara våga annat...

Ken Cassel
2/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-02 19:45



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
bra skrivet, nu har du inspiration igen.
2012-09-03

  Rise Little One
Back on track - igång med skrivandet igen... bra Ken
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel