Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
forts. om beroendeskap


hur blir din dag utan mig, del 2

beroende?!

det är klart,
beroende av allt,

som gör gott;

vill ha mera,
oftare,
en längre tid!

hur länge som
helst!!

jag är inte trött,
jag njuter;

gör vad som
helst, som jag
gillar att du gör,
om det gör
dig glad!

för jag gillar,
när du dricker
vatten;

när du borstar
tänder;

jag får inte
nog av dina
tankar långt
borta;

dina händer
var som helst;

din röst som
min drog:
åhh, mera!

din lukt som
min fälla;

din ilska som
ger mig oro
över hur du
mår idag-

om du är
orolig eller
ledsen, har jag
sårat dig,
älskling;

hur mår du
idag allra
käraste;
hur ska din
dag bli
i morgon,

utan mig?!




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-02 20:09



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Beroende är ihärdigt
som ett troende
det släpper aldrig taget
även om den andra
ger upp slaget så
är man sjäv kvar
tills sista andetaget...
Man är ju i "behaget"...
Tänkvärt skrivet!

2012-09-03

  Rise Little One
vilket beroendeskap, man har knappt tid till någonting annat...
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran