Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så svårt att beskriva

Lever en egen tid
inombords
finner lugnet där
det innan gett stress

Vet inte hur
går inte förklara
bara att det finns inget bättre

Den bästa medicin jag fått på år
att våga känna
att morgondagens stress
tynar bort

Så svårt att beskriva
men allt hittar sin plats
och tomrummen
fylls
och harmoni
bygger nya rum
i min själs djupaste vrå
mitt liv har ändrats

och min framtid
bär tidlöst lugn




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-02 21:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra att finna det inre lugnet!
2013-10-02

  peter markurth
fin
2013-01-30

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker att du beskriver det bra...skönt med lugn och ro...
2012-09-02

  Magica VIP
Grattis till ditt nyfunna lugn! :)
Hur gjorde du för att nå detta?
Fint skrivet!
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson