Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland.. så fri, så fri; fri vers, fri form..... så fri..


så fri

 

 

(släppa)

 

jo jag släpper taget nu

 

önskar dig
allt gott

 

och därmed också frihet nog

 


frihet nog att släppa
mig

 

att ha kraft att likväl ha
allt gott att släppa

 

dig

 

 

(inse kärlekens kraft)

 

 

så fri

 

så fri

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Pot Pourri
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-02 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri