Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej

 

 

 

ni kanske tror att det är okey



[Lera! Gyttja! Sörja! Gegga! 
Gahh

(tur man är smartig/'kvinnlig' nog att förhindra läsare att läsa sina läsigaste läsigheter innan de kan läsas)



I brist på intresse så varför bjuda på't?

*sorg*

Hur gör djur? Jo, dom förstår ingenting i 3minuter och sen är allt bra igen.

* bra igen - tar mig en kaka till *

:) ?

Livet är...  
(så klart ingen mänsklig varelse kan ta på sig rollen som äkta, inför en ifrågasättare... som efterlyser ifrågasättande själv)

Livet är Under-bart!
Speciellt när det är bart där under; läs;


bluemoon
(eller låt bli)


Gahh!
Lera! Gytta! Gegga!]

 




ni kanske tror det är okey

 



så länge man kan skriva om det
så länge man kan berätta 



om det

 

så länge man kan tillåta andra veta
så länge man kan gå ut med sin vardag


online
i text i ord i bokstsäver i
plain på vitt

 

 

svart är det
svart

 

 

(när ska ni inse
värdet av det
ni läser)

 



ni kanske tror att det är okej
så länge man kan




stava de ord som får hjärtat att krasa långsamt
ner i benens trånga
så länge man kan
röra sina fingrar och trycka de bokstäver som talar
ner i golvets prång
så länge man kan
trycka sajters knappar och föra ett vettigt samtal
ner i personlighetens språng
nu 

 

ni tror er veta

 



min vånda

 

ni kanske tror att det är okej
för att jag säger




hej



(än sörja då)

 

 




Fri vers (Fri form) av Pot Pourri
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-03 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri