Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för en 'penning more'

 

 

du

 

 

 

[jag har redan varit utanför
redan sett och redan förstått
att där finns du
inte alls]

 



 




hur öppnar sig natten emot dina drömmar
hur svalkar tjärnens kvällsvatten  på botten
dina knutna innersta sömmars knopar; '


hur känns barren vi haft
som bädd

 

(har de bildat rosor än)

 




hur hör du



min röst

 




du har allt du tror dig ha
och jag ler och niger dig

 

ja
men

 


du har ännu inte besökt
mina hålor


 

 

och jag är vacker



i vitt

 

 

 


"for a penning more"

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 79 gånger
Publicerad 2012-09-03 04:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri