Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

surprisingly wonderful(choka)

it can completely,

be so totally touching;

as your simple words,

surprisingly wonderful;

like " I am sorry",

" I have missed your voice so long",

" so unbearably",

" so long it is I heard you";

tears flowing on face,

awakened by memories;

remembering loveliness




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-03 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran