Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De största fiskarna simmar på botten


när det är vinter och riktigt kallt ute

För isen däruppe täcker nästan allt

Och där kommer jag, kamouflerad som en pingvin

dansandes under vattnet

tillsammans med...

Tro det eller ej

Med en delfin

Och vi båda festar på en krabba, med ett varsitt glas

rött vin i labbarna

Och åt det så kan vi inte göra så mycket annat

än att hålla på och skåla

och flabba


På första parkett sitter en liten räka

Och han verkar inte så speciellt nykter, för han börjar visst

att kräkas

Kräkas av den här historien då förstås

Och nu kommer han visst tydligen här riktigt förbannad

på oss

då han säkert vill börja att slåss

Men delfinen och jag bara släpade ut honom, där det fanns

lite öppet vatten

där vi genast bara dumpade av honom


Men det kanske vi inte skulle ha gjort

För genast så kom en albatross och käkade upp honom

med ett riktigt stort leende på näbben

Och det med tankar som

Det där smakade riktigt gott

´Hick`

De största fiskarna simmar på botten!

Ken Cassel
3/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 2301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-03 16:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hihi...en kul liten historia...
2012-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel