Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har sett att spindelmannen kan klättra på väggarna


Men det där kan jag också göra när jag känner mig

riktigt frustrerad

När det känns som om jag är instängd

med alla mina problem

och inte har någon annanstans att ta vägen...

Ken Cassel
3/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-03 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel