Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi låg på de rödaste rönnbären

vi blev så små,

låg på rönnbären,

i trädet
vid ditt hus;

bären doftade
så gott,

de var så
mjuka;

de kändes
så härligt
röda!

rödare än
en evig
eld i mörkret!

vi gavs den
stund vi önskat!

den ro vi
längtat efter!

vi fick vara
i varandras
armar,

på de rödaste
rönnbären!

i ditt träd




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-03 17:02



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Rönn som bär
orden som livet
det blir från 1-5
10 poäng för livet
i denna hägande
terräng!


2012-09-03

  ResenärGenomLivet VIP
Dom är vackra, rönnbären, liksom din text. Jag brukar plocka en del och torka...Sen äter jag några varje dag hela vintern. Dom är fulla med vitaminer...
2012-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran