Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag mår som bäst är jag Kung


Känner mig då inte en dag äldre än tjugofem

Bara viril och jäkligt ung

Men när jag mår som sämst känner jag mig bara

som en loser

Riktigt slö och tung

Orkar ingenting

Vill inte göra någonting

Som om jag minst vore hundra år gammal med den värsta

av hängpung släpandes i backen


Så ett lagom mående är nog min melodi

Inte så dramatiskt och kaotiskt

Mer som en harmoni

Känner mig nog då lite lagom lycklig och fri...


När jag mår som bäst är jag Kung!

Är inte du det när du mår som bäst....?

Ken Cassel
3/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 164 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-03 17:20



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Japp, du har så rätt så...
Idag va kroppen i behov av x-tra olja, vid varje led.
Jag hade ont över allt.
Rösten var krackelerad.

Igår hoppade jag som en loppa.
Sjöng som en kanariefågel.
Städade som en virvelvind.

Va och jag som vet att jag bara är
26 år inne i min kropp/Knopp.
Kan ingen informera utsidan också.

Bra skrivet min vän KEN


2012-09-03

  Ninananonia VIP
:)
2012-09-03

  Nattviolen VIP
Japp och ibland känner jag mig som 7 och vill att någon ska hålla om mig och läsa godnatt saga tills jag somnar. :)
2012-09-03

  ResenärGenomLivet VIP
Gör som jag...säg 25+...annars är nog livet både upp och ner...
2012-09-03

  Aftonvännen
Jag tror alla har kännt så, dagligen. Men du vågar skriva om det, så du visar modet och motivationen att skriva det i ord.
2012-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel