Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att du saknar mig!


För jag har nog fått höra att du frågar om mig

Om hur jag har det och vad jag gör just nu

Och om jag har träffat på någon annan kvinna


Ja, du är riktigt rolig du

Tycker inte att du ska bry ditt lilla huvud med det

för det kommer ändå aldrig mer bli

jag och du

Tycker faktiskt inte att du var tillräckligt kul

när du visade upp de värsta sidorna

som du hade inom dig

Och jag som trodde att du var min tjej

Min tjej och ingen annans

Inte konstigt då att jag gjorde slut...

Jag vet att du saknar mig!

Ken Cassel
3/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 150 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-03 17:57



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
usch...känner mig skyldig...:)....känner väl igen dilemmat
2012-09-04

  Lynx63 VIP
Gillar
KRAM tant L
2012-09-03

    ej medlem längre
Grattis på födelsedagen Ken!

Att fylla 13 förpliktar, se upp med alla
småkex som står på rad, förväntansfulla..

Jag vet..
HUR DET VAR EN GÅNG... :-))
Så är det inte idag,
nu får man hålla tillgodo
med det som bjuds..

Inte kul du..

Skål och tårta..
2012-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel