Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosen(haiku)

rosen mist fägring,


vintern lockar med sömnen;


rosen var härlig




Bunden vers (Haiku) av Tarantaran
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-03 18:05



Bookmark and Share


  Lilla Bambun
Jag bara älskar dina haiku dikter! Det finns inget mer att säga
2012-09-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja så det är
livet klär och tar
av vad det gav
men sav tiger
och innan vi
vet ordet av
den stiger och
till en ny era
den går och vi
har vår...
Tack för detta
roseri... .. .
2012-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran