Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kväll



Barnen ligger rofyllt och sover gott

där ute hörs regnet dugga

många stänk av hopp
rullar ut sig i rummet
en sång av toner
i dansande dropp

Här vill jag sitta i kväll

lyssna till det sköna regnet utanför

i detta rum

i denna kväll

inbäddad i stilla glädje


där barnen sover

rofullt och alldeles så gott


© Gabrielle Laurèntzen




Fri vers (Fri form) av Gabrielle Laurèntzen
Läst 346 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-04 14:19



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
fin text
en väldigt väldigt
fin text
2012-09-04

    ej medlem längre
Gratefullness!

( KYREUS writing
from Greece:

vacation U know.)
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle Laurèntzen
Gabrielle Laurèntzen