Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under ambitionernas is

ambitionernas is

på känslornas sjö

kan ge stress

och sömnlöshet;

sprida hopplöshet,

inte vänlighet

mot vem som

helst,

som till synes

ger mindre

profit och cred,

och verkligen

inte finns tid

med;

isen växer

starkare för

varje dag,

och under

isen håller

oro hårt

sin hand

i själens

grepp;

kan släppa,

när isen

smälter




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-04 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran