Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt i gungbrädans mitt händer inget; bergets tystnad, som om jag lyssnar efter inre/yttre rörelser; Spider/Ant (Weaving/Patience) - under tiden kikar jag på 'myror' :)


glänta dåtiden i glänta av framtidens då; Nu

 

 

tålamod

 

 i en koja nerlusad med ettriga myror som kutar gatlopp på sitt eget vis

en handyxad pall
ett bord i samma grova virke
några lösa plankor i något som har gjort sitt som golv - stickor

 

tålamod

 

fönstret vid bordet är stängt med handsmidda hakar
märken visar med en lika grov envishet som möblerna är yxade att verktyg har använts - sprickor

 


rutorna krossade med fri passage för vindar och för vilsekomna värmesökande vingförsedda

flugor getingar humlor bromsar

 

som brickor i spelad glänta

 

myror spatserar modigt över splittret
bärande sina stickor

 

 

tålamod

tålamod att vänta

 

 

berget kommer att tala
än en gång

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-04 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri